50 Nijansi Pive

Muškarac umro od gladi jer mu se pokvarila aplikacija za dostavu hrane

Tijelo srednjovječnog muškaraca iz Banjaluke pronađeno je u beživotnom stanju nakon što su kolega s posla prijavile njegov nestanak s obzirom da se nakon dolaska s odmora 10 dana nije pojavio s posla.

Kako saznajemo lice inicijala D.C. živio je sam u stanu, a prema prvim izvještajima policije na njegovomm tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja.

Dežurni tužioci su nezvanično saopštili da je nesretni muškarac umro najvjerovatnije od gladi i to na krajnje bizaran način.

„Pored njegovog tijela pronašli smo mobilni telefon da bi naknadnom analizom utvrdili da mu se prije 10 dana najvjerovatnije pokvarila aplikacija za brzu dostavu hrane. On je svaki dan neuspješno pokušavao izvršiti dostavu hrane, ali je aplikacija radi neke greške odbijala da potvrdi narudžbu. S obzirom da smo zatekli prazan frižider i uzimajući u obzir da kamere ispred ulaza nisu zabilježile njegov izlalazak 10 dana sve govori u prilog tome da je smrt nastala nenamjerno, izgladnjivanjem“, saopštili su nam oni.

Oni dodaju da je upravo mobilni telefon jedan od glavnih dokaza za uzrok smrti  s obzirom da su pronašli preko 1000 pokušaja naručivanja dostave hrane u proteklih 10 dana.

Njegove komšije iz zgrade su nam potvrdile da su ispred vrata preminulog muškarca svakog dana viđali dostavljača hrana i da vjeruju u tome treba tražiti uzrok njegove smrti.

„Nije se nikad ženio, živio je sam, a koliko znamo ni roditelji mu nisu živi. Nikad ga nismo vidjeli u prodavnici, niti se iz stana osjetio miris iz kuhinje. Oslonio se nesretnik na tu neku aplikaciju i čim se pokvarila došla mu je glave“, rekla nam je Stoja Stojnić koja je živjela vrata uz vrata sa pokojnikom.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar