50 Nijansi Pive

Besplatni ćevapi za sve građane koji se vakcinišu protiv koronavirusa

Udruženje vlasnika roštiljnica iz BiH odlučio je ovog vikenda podijeliti besplatne ćevape građanima koji su se vakcinisali protiv COVID-19. Vlasnici roštiljnica u Sarajevu, Banjaluci, Zenici i drugim bh. Gradovima rekli su da na ovaj način žele dati svoj doprinos i podržati globalnu kampanju u borbi protiv koronavirusa.

Oni su istakli da već sada vlada veliki interes, te da su se oni građani koji se još nisu vakcinisani najavili da će se sutra vakcinisati kako bi u subotu i nedjelju pojeli besplatne ćevape.

„Računamo da ćemo za vikend da ispečemo oko 50.000 porcija ćevapa za vakcinisane građane. Zavisno od grada u ponudi će biti banjalučki, sarajevski, zenički, ali i leskovački ćevap. Smatramo da ćemo na ovaj način dati svoj doprinos kampanji vakcinacije protiv COVID-19l, te da ćemo samim tim bolje poslovati, jer je borba protiv koronavirusa uticala i naš profit“, naveli su oni u pozivu.

Akcija, organizovana pod sloganom „Besplatan ćevap za vakcinisane“ trajaće dva dana, u subotu 18. i nedjelju 19. septembra, a svi građani koji žele da pojedu besplatnu veliku porciju ćevapa moraće u ćevabdžinicu donijeti dokaz da su primili vakcinu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar