50 Nijansi Pive

Građani zabrinuti: Ko će nam sada govoriti da nosimo maske i držimo distancu?

Novonastala situacija koja se desila juče, a tiče se hapšenja koja su se desila juče u Banjaluci ozbiljno je zabrinula građane Banjaluke, jer sada ne znaju ko će im govoriti da nose maske i da drže distancu. Zbunjeni su i preplašeni i žele da im se kaže šta mogu očekvati.

U razgovoru sa građanima Banjaluke, dalo bi se zaključiti koliko su u strahu od svega što bi moglo biti, jer niko im neće govoriti kako da se ponašaju, a to može biti prilično zastrašujuće posebno kad nisi pretherano naučen da misliš dvojom glavom, već da slušaš ljude iz televizije.  To nam je plastično objasnio Mirko Poslušanović, jedan od onih koji se ponašaju u skladu sa vijestima.

-Ja svako jutro pogledam jutarnju program, Dnevnik u podne, pa onda sve redom, kako bih znao da se ponašam, brinem se šta će biti ako niko ne bude imao da mi kaže da nosim masku, da držim distancu, jer je tanje sa koronom jako ozbiljno i ovim putem molim nadležne da čim prije imenuju novu osobu koja će na to govoriti da se ne pogubimo.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar