50 Nijansi Pive

PIVINO PERO Profesor Điđimilović: Talačka kriza u Prijedoru, zatvorio tri babe i prijetio da će napraviti propuh

Prava drama odvijala se danas u Prijedoru, kada je N.S. (34), od ranije poznat policiji kao uživalac opojnih droga, upao u dvorište jedne kuće u vrijeme kada je nekoliko mještanki tog naselja pilo jutarnju kafu, i silom ih zatvorio u jednu prostoriju u prizemlju uz prijetnje, viku i galamu.

Na sreću sve se dobro završilo, a o detaljima ovog dogadjaja saznali smo više od jedne od učesnica ove talačke krize, gospodje Zore K. (82), koja nam je opisala šta se tačno dogodilo. Gospodja Zora kaže da je bila iznenadjena kad je manijak upao u njeno dvorište i počeo da viče, a panika nije zaobišla ni njene komšinice Miru B. (78) i Jovanku G. (83), koje su zajedno sa njom pile jutarnju kafu. Prvo nas je utjerao u kuću, kaže Zora, a onda nam je saopštio da smo njegovi taoci. Prijetio je raznim stvarima, stalno je glamio i vikao, a mi smo uspjevali nekako zadržati pribranost u prvim trenucima te drame, ali prava panika je nastupila kad je rekao da će nas staviti da sjedimo na hladnom betonu, i da će otvoriti sva vrata i prozore, i napraviti propuh. Nikad u životu se nisam tako uplašila, priča Zora, i da nas komšija Rajko nije spasio ko zna kako bi se sve završilo. Na svu sreću uvijek smirena Jovanka našla je načina kako da mu skrene pažnju sa namjere da napravi propuh, te ga je ponudila domaćim uštipcima i cicvarom govoreći mu kako je blijed, i kako bi morao malo bolje jesti. Komšija Rajko koji je ranije čuo buku i viku, i prišao kući da vidi šta se dešava, iskoristio je trenutak njegove nepažnje dok je ovaj jeo uštipke, upao kroz prozor, zaskočio ga i vezao do dolaska policije, tako da se na kraju ipak sve dobro završilo, prisjeća se Zora.

Medjutim ona ističe da je poslije svega bilo i malo razočarenja medju taocima, a ponajviše kod komšinice Mire. Naime na samom početku ovog nemilog dogadjaja u naletu bijesa manijak je u jednom trenutku prijetio i da će ih sve silovati, ali je munjevita akcija komšije Rajka osujetila sve njegove planove.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar