50 Nijansi Pive

PIVINO PERO Ognjen Radumilo: Priča o čovjeku iz Glamoča koji je odlučio postati Banjalučanin

Odlučio čoek iz Glamoča da postane Banjalučanin, jbg pošto je školovan nije on imao tu šansu, no ipak mu sine sjajna ideja, ode on kod ljekara da se malo raspita. Sama ideja nije ni bila toliko suluda, navodno je 70% ljudskog organizma voda, 10% tvrda materija a 20% bakterije, osnova ideje je bilo da se promjeni ta voda, pošto ovo drugo ne možeš ni ovako ni onako, tu sad dolaze ovi ljekari i informacije koje dolaze od njih, zvanično se voda iz ljudskog organizma ako koristiš lokalnu vodu isključivo promjeni 50% za 3 godine, a ostalo za još 3.

Sve je bilo u redu sa računicom, samo je trebalo dokazati na sudu da je on koristio vodu iz vodovoda, nije to čak ni za tehničku baš naj a za piće nije baš, dokaza o korištenju možeš dobiti isključivo u ustanovi zvanoj duševna. Da ne reklamiram odlučio se on za poznati brend lokalnog karaktera, teški su to dani bili, pa skupljaj račune, pa ne smiješ ništa drugo piti sem te vode, ode to još do količine tih papira i prođe od tad 13 bajrama, naravno se šalim samo je prošlo 12. No poslije 6 bio je siguran sad je 70% banjalučanin i ode on na sud sa tim koferom računa od poznatog brenda vode, sudija ga pogleda blijedo i pita konkretno šta on stvarno želi, ovaj mu objasni čitav sistem izmjene vode, sudija ponovo blijedo gleda, no na kraju shvati princip, mada je konsultovao i vještaka, doduše i psihijatra.

Otvore oni kofer, pođu gledati račune, da se ponovo vratim na onaj dio gdje se radi o školovanom čovjeku, samim tim je bio i prilično penantan, pa je sve to bilo uredno, poslagano po mjesecima, godinama, sve preuredno sem jedne stavke, lokalni brend se puni u Glamoču, jbg, sad je ponovo zvanično bio glamočak. Propio se nije prošlo mnogo, ponovo lokalni brend ovaj put pivo, nije sakupljao račune, ali je zvanično postao, mada ga više nije bilo ni briga. Sad je jedino sigurno da je pobio one bakterije!!!

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar