50 Nijansi Pive

PIVINO PERO Munja Munja: Čudo u Podrgadcima, pustio Cecine pjesme u šljiviku, a domaće šljive se pretvorile u afričke!

Nezapamćeno čudo desilo se prije nekoliko dana u Gornjim Podgradcima, nedaleko od Gradiške, kada je u šljiviku jednog od mještana došlo do potpune transformacije kompletnog roda domaće šljive u onu afričku. Naime vrijedni domaćin je imao običaj da dok kupi šljive pusti sebi neku muziku da sluša, a sasvim slučajno ovaj put izbor je pao na najveće hitove popularne Svetlane Cece Ražnatović. Kako kaže već na prve taktove pjesme „Neumoljiv, neodoljiv“ primjetio je da se nešto čudno dešava sa šljivama u gajbicama, dok se totalna transformacija iz domaće šljive u afričku desila kad je počela pjesma „Popij me kao lek“.

I sam nije znao šta se dešava, bio je u čudu, ali je u blizini bila komšinica Smiljka koja je članica čuvenog kvarteta koji je opjevao afričku šljivu u njihovoj na daleko poznatoj reklamnoj kampanji, pa je ona odmah prepoznala šta je po srijedi, i potvrdila da se zaista radi o afričkoj šljivi.

Brzo se pročulo po selu šta se desilo u šljiviku njihovog komšije, pa se za kratko vrijeme okupio veći broj ljudi da se uvjeri u ovo čudo. Počela je rasprava među okupljenima da li je bolje da se od ovih novih šljiva pravi rakija ili pekmez, i na čemu bi se moglo boje zaraditi obzirom na čudesnu moć afričkih šljiva, a vlasnik parcele je samo ćutke počeo postavljati visoku ogradu sa svih strana, i nadzorne kamere na svaka dva metra.

Te mjere obezbjeđenja nisu spriječile Smiljku da se popne na kabinu obližnjeg traktora, i da je iskoristi kao jednu vrstu bine sa koje je u svom stilu ponudila nesebičnu pomoć komšiji u kupljenju šljiva poručujući mu u stihovima: “Ako treba kupiti ja ću ti pomoći, zovi komšo uvijek može i po noći“.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar