50 Nijansi Pive

PIVINO PERO Miki Veliki: Trebinjac otplatio kredit za stan pa uzeo novi da napravi proslavu!

Grmilo je ovih dana od muzike i veselja u Trebinju, svi se pitali šta se dešava, a onda se kroz čaršiju pronijela vijest koja je otklonila sve nedoumice o čemu se zapravo radi.

Dobro je poznato da su cijene stanova u gradu na Trebišnjici u poslednjih nekoliko godina u stalnom porastu, pa su rijetki oni koji sebi mogu
priuštiti nekretninu u ovom popularnom hercegovačkom mjestu. Međutim bilo je i onih najhrabrijih, koji su se prije deceniju i po odlučili uzeti stambene kredite i tako sebe ucrtati na mapu vlasnika nekih od stanova u Trebinju.

I upravo tu se krije odgovor na gore pomenutu misteriju, vezanu za slavlje kakvo Trebinje još nije zapamtilo. Naime trebinjac koji je prije 15 godina uzeo kredit za stan, vjerovali ili ne uspio je isti i da otplati!!! Na dan plaćanja poslednje rate odlučio je da napravi veliku feštu, koja će kako sam navodi trajati 3 dana. Nije mala stvar otplatiti kredit za stan, pa zato i ovolika euforija u porodici slavljenika.

Kako sami navode plan im je da poslije ovoga ponovo uzmu kredit da bi kupili sebi auto, jer je mučno bilo svih ovih godina ići pješke, ali to će učiniti tek pošto otplate kredit koji namjeravaju uzeti kako bi prvi put porodično otišli na more, u Neum, preko agencije na 24 rate. Ipak i to dugo iščekivano more će još malo morati sačekati jer su slavljenici u razgovoru sa ostalim mještanima priznali da su upravo uzeli kredit kako bi mogli napraviti feštu zbog otplaćenog kredita za stan.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar