50 Nijansi Pive

Nataša Bekvalac strahuje zbog Darka Lazića!

Prije nekoliko dana u medijima je osvanula vijest kako bi Darko Lazić trebalo uskoro da se oženi, prema našim saznanjima drugi put, zvanično, iako je a svojom prethodnom partnerkom, sa kojom ima dijete dugo bio zaručen, čak se spominjala i svadba, ovog ljeta, ali onda se desio veliki obrat. cijela situacija sa Darkom Lazićem je zabrinula jednu od najpoznatijih pjevačica srpske estrade Natašu Bekvalac koja je u strahu da bi Darko mogao da je nadmaši po broju brakova i razvoda, sa čime bi je skinuo sa trona.

Iz izvora bliskih Nataši Bekvalac saznali smo da danonoćno prati situaciju sa Darkom Laziććem i da se nada da se vjenčanje sa novom djevojkom neće desiti, jer ako se desi, najvjerovatnije neće opstati, a to znači da bi se mogao ponovo ženiti i time stići Natašu Bekvalac po broju brakova. Kako kaže isti taj izvor, Darka smatra najvećom konkurencijom i trenutno je u velikom strahu, jer ne želi da bude nadmašena u tome.

Ništa nam ne preostaje nego da pratimo razvoj situacije i da vidimo ko će ostati na tronu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar