50 Nijansi Pive

Roditelji djece vrtićkog uzrasta traže da im se omogući ulazak automobilima U VRTIĆ!

Roditelji djece vrtićkog uzrasta koji svoju djecu svakog jutra moraju dovoziti u banjalučke vrtiće tražili su da im se odobri da svojim automobilima uđu direktno u dvorište vrtića kako njihovi mališani ujutro, onako sneni ne bi morali hodati, a oni gubiti dragocijeno vrijeme.

Jedan od roditelja koji je inicirao cijeli ovaj slučaj izjavio je kako je na ovu ideju došao jer mu je dosta da trpi teror ostalih vozača koji ne žele dati prednost njima, roditeljima djece vrtićkog uzrasta pa oni moraju da parkiraju daleko od vrtića, da hodaju, da nose djecu i redovno kasne na svoje poslove.

-Ja uredno krenem oko 10 do 8 svako jutro, da ostavim dijete i da stignem na posao, ali vijek se tu pobune ljudi koji ne žele da sačekaju ni minut da mi ostavimo svoju djecu pa da onda idu na posao, nego nam trube, bune se, zbog čega mi moramo parkirati i do 100 metara daleko od ulaza vrtića i zato ovim putem apelujemo da nam se obezbijedi da automobile parkiramo u dvorišta vrtića kako ne bismo gubili vrijeme na gluposti.

Većina roditelja djece vrtićkog uzrasta se složila sa inicijatorom i kažu da se nadaju da će se slučaj riješiti u njihovu korist.  Ipak su oni roditelji male djece i treba da imaju poseban tretman!

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar