50 Nijansi Pive

Svima koji su danas na vrijeme došli na posao će biti odbijeno 20% od plate!

Svima koji su, u ponedjeljak, 13.9.2021. došli na vrijeme na posao, u prvu smjenu, septembarska plata će biti manja za 20%. Odluka je to koju je donijelo Udruženje poslodavaca, a odnosi se kako na privatni tako i na državni sektor.

Ispred ovog udruženja, javnosti se obratio Mile Tajbrejković koji je objasnio da svi oni koji noć prije nisu ostali budni najmanje do dva ujutro su ljudi ne koje se ne možeš osloniti, oni koji bi te u ratu ostavili kako bi spasili svoju guzicu i oni koji jednostavno ne zaslužuju da dobiju pune plate.

-Oni koji su spavali, dok je naš narod ispred malih ekrana ginuo, jednostavno moraju biti kažnjeni jer drugačije neće naučiti kako se moraju prilagoditi većini i ne mogu imati neke tamo sopstvene stavove i interese koji se kose na našima.  Ne vidim šta nije jasno.  Zbog njih je sve završilo tako kako je završilo. Uglavnom, nemam namjeru da odgovaram na potpitanja, jer je Ministarstvo rada usvojilo naš zahtjev tako da je to gotova stvar.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar