50 Nijansi Pive

Objavila fotografiju muža i djece nije stavila #mojsvijet, muž tražio razvod braka!

Dobojlija, čiji su inicijali M.P. prije nekoliko dana zatražio je da se po hitnom postupku razvede od svoje supruge J.P. sa kojom ima dvoje maloljetne djece zato što njegova supruga u opis porodične fotografije na Instagramu nije napisala #mojsvijet.

Iz suda u Doboju rečeno nam je da je tačno da su zaprimili ovakav zahtjev te da je on trenutno u razmatranju zbog čega ne  mogu da daju više informacija o ovom slučaju, ali po njihovom mišljenju došlo je do teške povrede bračnih odnosa i da će ovaj slučaj uzeti za prioritet u narednom periodu.

Oni kažu da je oštećeni došao vidno uznemiren, a da su oni pomislili kako je riječ o nekoj bezazlenoj svađi, međutim, kad je ispričao šta se tačno desilo, sa posebnom ozbiljnošću su pristupili ovom slučaju.  Pravni zastupnik M.P. rekao je da njegov klijent još nije u stanju da izlazi u javnost sa detaljima i samo se nada da će se slučaj za dobrobit njihove maloljetne djece riješiti u što kraćem roku.

Jedino što smo saznali jeste da je sud naložio da se sporna fotografija sa Instagrama ukloni, kako djeca ne bi bila izložena podsmijehu njihovih vršnjaka.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar