50 Nijansi Pive

Prosvjetni radnici apeluju da se ukinu školske Vajber grupe

Udruženje prosvjetnih radnika Republike Srpske poslalo je dopis Ministarstvu prosvjete u kome mole da se zabrani komunikacija sa roditeljima putem školskih vajber grpa, jer, kako tvrde, to može da ostavi trajne posljedice na njihovo mentalno zdravlje, što samim tim može da utiče i na njihov posao.

Ispred Udruženja prosvjetnih radnika, edijima se obratila profesorica Maja Katedrić koja je izrazila svoje nezadovoljstvo te istakla kako su na rubu snaga i zdrave pameti.

-Mi želimo da se zabrani komunikacija sa roditeljima putem Vajber grupa jer je ovo postalo nepodnošljivo, pristajemo na ovaj vid komunikacije samo ukoiko ćemo komunicirati sa djecom, a kao alternativu nudimo komunikaciju putem “putujućih svesaka” za sve razrede.  Poruke koje mi svakodnevno dobijamo i na koje, iz pristojnosti moramo odgovoriti prevazilaze zdrav razum, Mi ne želimo da nam se postavljaju pitanja za svaku sitnicu, ne želimo da budemo upućeni šta dijete radi kad nije u školi – NE ZANIMA NAS.  O porukama koje greškom stignu u grupe ne želim ni da pričam.  Mi jednostavno tražimo da nas se zaštiti, jer se ovo ne može podnijeti.

Sada se čeka odgovor Ministarstva da se vidi koju će odluku donijeti po ovom pitanju.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar