50 Nijansi Pive

Čovjek tužio GLOVO zato što mu nije stigla ni jedna njihova reklama!

Banjalučanin, čiji su inicijali D. P. prije par dana podnio je tužbu protiv kurirske službe GLOVO zato što mu ni jedna njihova reklama nije stigla zbog čega je danima ispadao glup u društvu jer nije razumio fore na račun toga što je Donesi postao GLOVO.

-Ja sam jako druželjubiva osoba, vrijedim za jednog od onih koji je stalno u toku sa najnovijim internet trendovima i teško ćete mene uhvatiti nespremnog. U posljednjih par dana, u mom društvu svi bacaju neke fore gdje riječ “donesi” mijenjaju rječju “glovo”, u početku nisam htio da pitam o čemu se radi, jer sam uglavnom ja taj koji otkriva nove fore, ali kad se to nastavilo i kad sam počeo da osjećam anksioznost jer nisam u toku, objasnili su mi u čemu je fora. Ja bi da ovim putem pitam ljude koji rade marketing GLOVO-a, ZAŠTO NI JEDNA REKLAMA NIJE DOŠLA DO MENE? kADAV JE TO TARGETING I ZAŠTO JA NISAM CILJNA GRUPA, DA LI SU ONI NORMALNI, u jednom dahu na je ispričao oštećeni.

On je napomenuo kako će mu biti potrebno određeno vrijeme da povrati reputaciju u društvu i da zato želi da mu se isplte određena sredstva zbog nanesenih duševnih boli.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar