50 Nijansi Pive

Sezona ajvara na društvenim mrežama počela, a cijena roge još nije pala: Influenserke u nevjerici!

Dragi naši, prethodnih nekoliko dana svečano je otvorena sezona kačenja fotografija ajvara na društvene mreže i zato ovim putem pozivamo sve one koji smišljeno rade kontent za svoje profile da se na vrijeme pripreme, da im se slučajno ne desi da se na njihovim “feedovima” ne nađe fotografija ajvara zbg čega bi mogli biti sankcionisani od strane društvenih Mreža.

Jedna wannabee influenserka Mara Fejvović je, kako sama kaže, jako ljuta što je sezona pravljenja ajvara počela ovako rano, kad cijena roge još uvijek nije pala ispod dvije marke.

-Mislim da sezona ajvara na Instagramu i Fejsbuku nikada ranije nije došla, još uvijek na nije spala boja od sunčanja, manikir nam je i dalje ljetni, a cijena roge još uvijek nije pala ispod dvije marke. Zaista nije fer! Mi ulažemo svoja sredstva da bi napravile taj ajvar, sigurno nam neće Instagram platiti da kupimo materijal.  Ne znam u čemu je tačno fora, ali misli da i od ajvara žele napraviti “high end” zanimaciju.

Bez obzira na cijenu paprike, Mara kaže da će ipak sa ajvarom krenuti nešto ranije, jer želi da bude među prvima koje će okačiti fotografiju zimnice i na taj način zavarati javnosti kako su sve ostale nju kopirale.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar