50 Nijansi Pive

Uzdravlje za Neđu Gojića – još jednog regionalnog heroja kampanje Jelen piva!

Jedan od najpoznatijih prijedorskih ugostitelja, Neđo Gojić, uz pomoć brenda Jelen pivo, organizovaće humanitarnu akciju u svojoj „Krčmi kod Neđe Debelog“ u okviru kampanje „Uzdravlje – za naše heroje“. Neđo je poznat po odličnoj domaćinskoj atmosferi i ponudi u Prijedoru, ali i po svom velikom srcu i humanosti koju je više puta dokazao.

Kod Neđe su i do sada mnogi radnici, penzioneri i osobe sa invaliditetom konzumirali hranu i piće na veresiju, a ovaj put će od svake kupljene flaše Jelen piva donirati 1 KM za socijalno ugroženu porodicu Obradović. Ova akcija će trajati od 27.08. do 27.09. ove godine, a Neđo poručuje: „Želim da kroz naša druženja, pomognemo porodici Obradović.“ Osim donacije za svako popijeno Jelen pivo, u krčmi će biti moguće donirati i više novca za pomoć ovoj porodici, koja živi od veoma skromnih materijalnih primanja.

Neđo Gojić, veliki humanista, kaže da je normalna stvar da pomognemo onima kojima je to najpotrebnije. Njegovo je opredjeljenje da bude human. Zbog toga će organizovati druženje u svojoj poznatoj krčmi i pokušati bar malo da olakša život svojih sugrađana, porodice Obradović. „Odlučio sam da budem dio ove akcije zbog njihovog sina, koji je zašao u određene godine, a nije sposoban za rad. Živi od očeve minimalne penzije“, kaže Neđo.

Neđo Gojić je skroman čovjek koji nije htio davati pompezne izjave o svom radu, ali je tu zato cijeli Prijedor da posvjedoči koliko srce ima ovaj poznati ugostitelj. Svako od nas ima priliku da barem malim dobrim djelima pomogne bližnjem u neprilici, a ljudi poput njega su najbolji primjer i uzor svima nama. Kampanja Jelen piva i njeni heroji su podsticaj i inspiracija da pokažemo da smo narod velikog srca.

Neđo Gojić je samo jedan od regionalnih heroja, koji učestvuju u novoj kampanji Jelen piva i kompanije Molson Coors „Uzdravlje – za naše heroje“. Kampanja okuplja heroje koji su prepoznati u svojim lokalnim zajednicama, a koji kroz humanitarni rad pomažu svojim lokalnim zajednicama u stvaranju boljih uslova za kvalitetniji život svih građana.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar