50 Nijansi Pive

Mjesta koja su imuna na koronu!

Sigurno ste primjetili kako se kod nas, jednim dijelom, život odvija u potpunosti normalno, dok s sruge strane postoje određene mjere koje treba da se poštuju kako se epidemija ne bi širila. Mi smo sproveli malo istraživanje i otkrili koja su to mjesta i vrste okupljanja imune na koronu i zašto.

Narodni zborovi

Mjesto na kome korona jednostavno nema pristup i na kome ste u potpunosti sigurni jesu narodni zborovi, nauka još uvijek nije 100 odsto potvrdila zašto je to tako, ali vjeruje se da je to zbog velikih količina alkohola i vrsta muzike koja se svira. Počelo je istraživanje čiji prvi rezultati pokazuju kako pjesme Žareta i Gocija pogubno djeluju ja na čestice korone i kako je u potpunosti neutrališu. Rečeno nam je da će se vršiti eksperimentalno liječenje određenih pacijenata kojima će se puštati upravo hitovi ovog dvojca kako bi se provjerilo da li je ovo zaista tačno i da li smo na tragu senzacionalnog otkrića.

Koncerti

Nešto slično kao i sa narodnim zborovima, mjesta na kojima se održavaju koncerti su „korona free“ i na takvim manifestacijama se korona širi smanjenim intezitetom ili se ne širi uopšte, posebno ako su namijenjeni djeci, bajkerima ili nekim trećim grupama ljudi.

Politički skupovi

Zašto se korona ne širi na političkim skupovima, raznih stranaka, još uvijek nije dokazano, ali je činjenica da ona tamo nea pristup jer se ovakva dešavanja najnormalnije održavaju. Mi možemo samo nagađati u čemu je fora, da li je u pitanju količina nemorala, prevaranata ili lažnih obećanja koja čak i koronu odbijaju ili je pak u pitanju nešto četvrto, u svakom slučaju politički skupovi su sigurni kad je u pitanju korona.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar