50 Nijansi Pive

Kreće nagradna igra: Vakciniši se i osvoji stan na Laušu

Po uzoru na države koje su prethodnih mjeseci pokrenule lutrije na kojoj mogu da učestvuju samo vakcinisani građani, u Republici Srpskoj kreće nagradna igra u kojoj će najsretniji vakcinisani stanovnik dobiti stan u novogradnji.

Organizatori ovog darivanja iz Instituta za vakcinaciju kažu da je njihov cilj da podstaknu što veći broj ljudi da primi vakcinu, jer se slična praksa u okolnim zemljama pokazala kao jako uspješna.

„Mi smo razmišljali šta bi to moglo da motiviše naše građane i došli do zaključka da je to stan i to ni manje ni više nego u prestižnom banjalučkom naselju Lauš. Uslov za učestvovovanje je da se radi o punoljetnim građanima naše zemlje koji su primili obje doze bilo koje vakcine, bez obzira na proizvođača.“, saopštili su kratko iz ove instituvicije.

Građane koje smo pitali za mišljenje kažu da su sada još više motivisani da se vakcinišu, jer je osim zdravlja u vrijeme pandemije bitno imati i krov nad glavom.

„Ja planiram da se vakcinišem i ne samo jednom već nekoliko puta ako bih povećao šanse sa osvajanjem glavne nagrade. Živim kod roditelja već 25 godina i baš bi mi dobro došao stan, jer nisam u mogućnosti da kupim sebi nekretninu, a nemam posao da dignem kredit i otplaćujem“, rekao nam je jedan od budućih učesnika ove lutrije.

Organizatori napominju da nagradna igra počinje danas 22. jula i da će trajati do kraja 2021. godine te najavljuju da će se javno izvlačenje nagrada obaviti na javnom servisu i da su spremili i utješne nagrade o kojima nisu željeli da govore, ali su nam saopštili da će biti veoma atraktivne.

Podsjetimo, stan na Laušu mogli su osvojiti i građani RS koji su učestvovali u nagradnoj igri Poreske uprave prije nekoliko godine, gdje je bilo potrebno sakupiti što više fiskalnih računa.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar