50 Nijansi Pive

Fudbaleri Borca slagali navijače, umjesto tri primili četiri gola!

Banjalučki Borac sinoć je odigrao fudbalsku utakmicu protiv Linfilda iz Irske u kome je izgubio 4:0 i time duboko razočarao navijače koji su sve nade u njih polagali.  Naime prije polaska u Irsku, fudbaleri Borca su snimili video u kome najavljuju da će primiti tri gola zbog čega su se navijači masovno kladili na tačan rezultat, ali, nažalost oni obećanje nisu ispunili već su primili četiri gola.

Kako saznajeo iz krugova bliskim Lešinarima, razočarenje je zaista veliko, jer su svi oni očekivali neku dodatnu zaradu od dobitka, ljeto je, godišnji odmori, valja soliti dupeta, ali to se, nažalost neće desiti.  Ovim povodom pričali smo sa Milošem Lešinarevićem, sa Starčevice koji na je duboko razočaran izjavio kako su mu svi planovi propali.

-Ja sa odmah nakon spota otišao i uložio stoju na tačan rezultat, lijepo su nam najavili da će primiti tri gola, nekako smo znali da neće dati nijedan pa smo svi požurili da se kladimo na tačan rezultat.  Nažalost i ovog puta smo prevareni, a ja curi obećao da ćemo u Brela za vikend. I šta ja sad da radim recite vi meni, kome da se žalim?

Marko nije jedini kome se ovo desilo, a kako čujemo, udruženje Lešinara će od kluba tražiti da im se refundiraju sva uložena sredstva.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar