50 Nijansi Pive

Mještanin iz okoline Banjaluke primijetio da nakon vakcinacije ima bolji signal interneta

Borko Borković, mještanin sela Borkovići iz okoline Banjaluke primijetio je da je nakon što je prošle sedmice primio Fajzer vakcinu ima daleko bolji internet signal na svom mobilnom telefonu.

On ovo čudotvorno dejstvo pripisuje vakcini, jer vjeruje da sada ima ugrađen 5G čip u svojoj ruci, što mu omogućava da da bude bolje pokriven signalom.

“Primijetio sam to isti dan kada sam došao kući nakon što sam primio prvu dozu Fajzera. Za 15 dana idem na revakcinaciju i nadam se da ću imati još brži internet jer sam čitao na internetu da je taj 5G mnogo brži nego ovo što sada imamo na telefonima. Meni je drago da sam riješio dugogodišnji problem koji sam imao. Sada imam pun signal gdje god da se nalazim u selu i mogu brže da surfujem internetom i gledam bez prekida YouTube klipove”, rekao nam je Borković.

Kako tvrdi on ne samo da je zaštićen protiv korona virusa već i da ima 100% pokrivenost signala, te poziva sve ljude da se vakcinišu ako imaju slab signal, bilo da se radi o mobilnoj mreži ili internetu.

“Preporučujem svim mještanima okolnih sela koji muku muče sa signalom da se vakcinišu i da obavezno traže Fajzera. Neke komšije koji su primili rusku i kinesku vakcinu nisu primijetili nikakva ubrzanja i još uvijek imaju loš signal i spor internet. Znači, samo Fajzer i nema da brinu da će biti nedostupni ili da će ostati bez interneta u pola serije Dobro jutro komšija” dodaje on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar