50 Nijansi Pive

5 vrsta navijača bez kojih je gledanje fudbala dosadno

Jedna od najboljih kombinacija na svijetu jeste kombinacija fudbala i JELEN piva, to je ono čemu se posebno radujemo svake druge godine kad je na redu neko od prvenstava.

Kad je u pitanju veća raja tu se obično izdvoji nekoliko različitih vrsta navijača što doprinosi uzavreloj atmosferi, jer bilo bi malo dosadno da svi gledamo i doživljavamo fudbal na isti način, zar ne?

Prateći fudbal godinama, evo koje vrste navijača smo mi spazili.

ŽIVČO

Živčo je osoba koja bez obzira na to ko igra , uvijek ima svog favorita zbog koga se nervira kao da mu prvorođeni sin ganja tu loptu na televizoru. On prije početka utakmice mora popiti najmanje jedan JELEN ne bi li previžio predstavljanje timova, sviranje himni i ostale formalnosti jer njemu je i to napeto.  Većinu utakmice provodi na nogama, galameći i koristeći one riječi za koje se na televizorima koristi biiiiiiiiiip. Zbog takvih ljudi se televizori u kafani stavljaju iza onih stakala da se zaštiti od pljuvanja, ali u ekstremnim situacijama i od udaraca. Jedini savjet koji vam možemo dati u vezi Živče jeste “NE OBRAĆAJTE MU SE”.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Vladimir Loptašenko

Dodaj svoj komentar