50 Nijansi Pive

EKSKLUZIVNO: Jokići ipak na Olimpijskim igrama!

Iako je juče, kao bomba odjeknula vijest da Nikola Jokić neće igrati na Olimpijskim igrama za reprezentaciju Srbije, naš portal ekskluzivno otkriva da će Jokići ipak putovati u Tokio ako se plasiraju i to Nikolina braća Nemanja i Strahinja.

NAime, Nikola Jokić je nakon što je vidio koliko je njegova odluka potresla srpski narod odlučio da pošalje dostojnu zamjenu, svoju braću koji će sigurno odvesti Srbiju do olimpijskog zlata.  Iz krugova bliskih Jokićima otkrili smo kako su dugo razmišljali kako da se oduže narodu za bezrezervnu podršku i naposlijetku su donijeli odluku da je upravo ovo najbolje rješenje.

-Strahinja i Nemanja će biti dio tima Srbije koji se bori za učešće na OI, oni nisu profesionalni košarkaši, ali činjenica je da niko ne može da im kaže ne jer zaista imaju dobru volju da daju svoj doprinos i da se žrtvuju kad njihov mlađi brat nije u stanju, rekao na je dobro obaviješten izvor.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar