50 Nijansi Pive

Na Mejdanu pronađen 35-godišnjak koji ne živi sa roditeljima i ne posuđuje pare

Nakon što se stanovnici naselja „preko Vrbasa“ još nisu oporavili od slučaja momka koji je u potrazi za poslom prešao gradski most, javnost potresa novi slučaj jednog rođenog Mejdanca.

Čova Burazović je postao prvi čovjek koji je odlučio da napusti dom u ovom naselju i odseli se od roditelja u potrazi za boljim životom. Da šok bude još veći, on je rekao svojim roditeljima da ne namjerava više da posuđuje pare od njih.

„Često je tražio pare od nas za kafu, pivu i tiket u kladionici i uvijek smo mu rado davali. Kada bi nam legla plata ili babina penzija znali smo ga počastiti i sa 20 maraka da ode u diskoteku ili kino. Ne znamo šta mu se desilo kada se odlučio da napusti naselje u kojem je rođen, živio i ništa nije radio punih 35 godina“, rekli su nam njegovi roditelji.

Njegove komšije ne mogu da vjeruju da se usudio na napusti sigurno roditeljsko gnijezdo i sreću potraži kao podstanar u drugom dijelu gradu. Nije im ni jasno od čega će da živi, s obzirom da je jedva završio srednju ugostiteljsku školu i 15 godina žicao pare od roditelja i prijatelja.

Ipak, Burazović kaže da je sazrelo vrijeme da se osamostali i da mu je želja da proputuje svijetom, a za početak da upozna druga naselja u Banjaluci.

„Dugo sam razmišljao da li da se napravim ovaj ogroman korak, ali sam na kraju ipak prelomio i smogao snage da roditeljima saopštim da odlazim. Bilo im je krivo što odlazim i pitali su me gdje su to pogriješili u vaspitanju, kada ih sa nepunih 35 godina tako iznenada napuštam. Rekao sam im da je na zapadu normalno da se mladi već sa 18 godina osamostaljuju i da i ja želim da krenem svojim putem preko Vrbasa“, objasnio nam je on.

 

 

 

 

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar