50 Nijansi Pive

Zašto u poslednjih par dana ne viđamo muškarce na javnim mjestima?

Ako ste malo bolje obratitli pažnju, u posljednjih par dana prava je rijetkost primjetiti muškarce po kafanama, na cesti ili bilo gdje srugdje na neko javno mjestu pa smo se zapitali u čemu je stvar pa smo malo istražili šta se krije iza ovog neobičnog trenda.

Trebalo na je baš dosta vremena da u gradu ronađemo jednog muškarca koji ne jurca i koji n priča na dva telefona odjednom i ona nam je u trku objasnio u čemu je stvar.

Rekao nam je da su žene, zbog činjenice da uskoro počinje EP u fudbalu, svoje muškarce “natovarile” obavezama da im riješe sve što ne mogu same, svjesne činjenice da na njih neće moći računati u narednih mjesec dana.

-Buraz nema me nigdje, moram napuniti klime, okrečiti, odvesti auto na ali servis, riješiti pasoše djeci, popraviti u kući sve što ne radi kako treba da bi mogao na miru pratiti fudbal u narednih mjesec dana.  Kako sam primjetio nisam jedini, nikoga od raje nisam vidio danima, svi su u obavezama do grla, ali sve to ide u rok službe.  Treba još samo da postavim nove garnišne u kući pa krećem sa montiranjem novog televizora i nabavke frižidera za JELEN pivo i to je to.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar