50 Nijansi Pive

Nije čestitao Čoli rođendan na društvenim mrežama, Čola mu došao na vrata!

Prije nekoliko dana, jedan od naših najpopularnijih pjevača proslavio je 70. rođendan zbog čega su društvene mreže bile preplavljene njegovim pjesmama i čestitkama, ali Dragan P. iz Prnjavora taj je trend propustio zbog čega je doživio neugodnost.

Naime, njemu je na vrata, ni vi še ni manje došao sam Zdravko Čolić Čola da ga pita šta ovaj ima protiv njega i zašto mu nije čestitao rođendan.

Dragan kaže da razgovor nije bio ni malo ugodan, on je htio da se opravda zašto na svojim profilima nije podijelio neku Čolinu pjesmu i zašto mu nije čestitao jubilarni rođendan, ali to mu nije baš pošlo za rukom.

-Čola nije imao razumijevanja i zahtjevao je konkretan odgovor šta ja imam protiv njega i zašto je moja čestitka izostala. Ja nisam znao kako da ga skinem s dnevnog reda, jer ja jebote ne slušam Čolu, a nisam htio da ga dodatno povrijedi pa sam rekao da mi internet nije radio cijeli dan. Ne zna da li je povjerovao, ali eto.

Dragan je apelovao sve ljude da nikako ne zaborave Čoln naredni jubilarni rođendan da im se ne bi desilo išto što i njemu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar