50 Nijansi Pive

Zbog pobjednika Eurosonga, na Balkanu povećana prodaja muških štikli i šminke za muškarce!

Iako su prvih nekoliko dana negodovali zbog činjenice da žene na Balkanu “sline” za pobjednikom Eurosonga, Italijanom Damianom, balkanski muškarci su ipak odlučili da se priklone trendu i zato su krenuli u kupovinu štikli i šinke ne bi li na taj način i oni uspjeli “smuvati” nešto.

Prodavačice po buticima širom  Balkana tvrde da je posljednjih nekoliko dana drastično porasla postražnja za štiklama iznad broja 42 i da muškarci sve više kupuju ajlajnere, kreone, crne lakove za nokte i interesuju se za osnove šminkanja.  Velika većina njih je čak upisala i kurseve na kojima mogu naučiti kako da stave kreon savršeno kao Damiano.

Jedan od njih nam je rekao da je godinama već sam i da se nada da će mu ova drstična promjen imidža pomoći da i on neštto konačno smuva.  Kaže da je kupio štikle i kratke majice od kojih se vidi stomak i da je preko YouTube tutorijala naučio kako da stavi olovku za oči i da jedva čeka da takav krene u izlazak.

Šta vi islite o Damianu?

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar