50 Nijansi Pive

U državnoj firmi pronašli radnika koji nije spojio praznike!

U rubrici vjerovali ili ne prenosimo vam vijest da je u toku prošle sedmice slučajnom kontrolom u jednoj državnoj firmi pronađen službenik koji nije spojio praznike!

Ovog nesretnog čovjeka su otkrili iz protivpožarne kontrole koji su misleći da nikoga nema u zgradi vršili kontrolu sistema.

„Bili smo uvjereni da je zgrada prazna jer u firmi tradiconalno svi spajaju praznike i vikende.  Pa koja budala ne bi spojila sve dane kada su ove godine bili idealni uslovi. Taman smo započeli vježbu kada smo nabasali na tog čovjeka koji je sjedio i radio za kompjuterom. Sada ćemo morati ponavljati vježbu u januaru kada radnici budu spajali novogodišnje i božićne praznike“, ističu oni.

Službenik Miroslav Nespajač se pravdao da mu je ostalo nekog posla pa je došao da to na miru odradi.

“Trebao sam završiti neki referat, a iskreno i odštampati ćerki diplomski rad u 5 primjeraka. Onda su se odjednom upalili alarmi, a sa plafona me okupala voda pod pritiskom koja je krenula da pršće na sve strane. Iskreno, osjećao sam se malo preplašeno i usamljeno u velikoj praznoj zgradi, a nisam imao s kim piti kafu na pauzi. Ne vjerujem da ću više ikada ponoviti ovu grešku”, rekao nam je on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar