50 Nijansi Pive

NOVE MJERE VLADE RS: Po 200 KM svakoj ženi za kupovinu na Zari aplikaciji!

Nakon što je Vlada Republike Srpske donijela odluku da isplati jednokratnu pomoć penzionerima i borcima koja će iznositi 50 odnosno 100 KM, danas je saopšteno da će na finansijsku pomoć moći računati i sve žene koje redovno šopinguju na Zari aplikaciji.

Iz ministarstva finansija su izjavili da će iznos od 200 KM dobiti oko 250 hiljada žena koje su u posljednjih godinu dana kupile bar jednu krpicu u Zari, pa će za ove namjene iz budžeta biti izdvojeno 50 miliona KM.

„Mi smo odlučili da povodom predstojećih vaskršnjih praznika djevojkama i ženama poklonimo po 200 KM za kupovinu na Zari aplikaciji!. Kako upravo počinju sniženja proljetnih kolekcija, računamo da će se naše dame moći pristojno obući i tako spremno dočekati predstojeće sunčano vrijeme“, naveli su oni.

Zora Zaraholičarka, koja je zaposlena u državnoj službi i koja svakog dana provodi osam sati čekajući svoju veličinu snižene odjeće rekla je da je zahvalna Vladi što se sjetila i ove ugrožene kategorije u vijeme korone.

„Smatram da je red da i mi dobijemo neku vrstu pomoći nakon penizonera i boraca koji ionako ne kupuju ništa, sem što troše na hranu, režije i lijekove. U prosjeku mjesečno trošim 200 KM i radujem se novim haljinama, majicama, cipelama i torbi“, naglasila je ona.

Vlasnik popularne Zare pozdravio je ovu odluku Vlade i rekao da Republika Srpka primjer zemlje koja se uspješno bori sa virusom korona i da će u znak zahvalnosti svakoj ženi za narudžbu od 200 KM pokloniti kaput u boji devine dlake.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar