50 Nijansi Pive

Muškarcima se više nigdje neće mjeriti tjelesna temperatura!

Već godinu dana se pri ulazu u većinu ustanova mjeri temperatura svima koji ulaze, a tek godinu dana kasnije neko je shvatio da nema nikakve potrebe da se temepratura mjeri muškarcima već sao ženaa i djeci, a razlog za to je vrlo jednostavan – muškarca koji ima tjelesnu temperaturu višu od 36.9 sigurno nećet vidjeti na nogama.

Iz Svjetske zdravstvene organizacije, rečeno nam je da se zbog mnoštva drugih problema jednostavno nisu bavili ovim, ali da su nedavno dobili mnoštvo sugestija i da su zato odlučili da ovu uvaže, jer zaista ima smisla.

-Jednostavno nismo razmišljali o tome, priznajemo, i ovim putem se zahvaljujemo svima onima koji su na sugerisali da kinemo ovu jeru širom svijeta jer će to sigurno ubrzati proces ulaska u određene institucije i ustanove gdje se mjeri teperatura na ulazu.  Jasno nam je da je ovo bilo očito, ali nam je pored svih ostalih stvari  o kojima smo vodii računa u protekloj godini jednostavno promaklo.

Dakle, od danas, temeperatura se mejri samo ženama i djeci, jer muškarac koji je izašao napolje sigurno nema povišenu temperaturu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar