50 Nijansi Pive

Rođeni Banjalučani će imati prednost kod vakcinacije!

Prije nekoliko dana počela je vakcinacija u Banjaluci i za sada prednost imaju samo oni stariji od 65 godina. Saznajemo da će nakon što se vakcinišu naši stariji sugrađani prednost imati rođeni Banjalučani, kako bi se zaštitili i izborili sa ovom napasti sa kojom se suočavamo iz dana u dan.

Udruženje rođenih Banjalučana već neko vrijeme lobira kod onih koji o vakcinaciji odlučuju kako bi se baš oni stavili na listu prioriteta kad je vakcinacija u pitanju i prema prvim informacijama to im je uspjelo. Jedan od članova udruženja izjavio je kako došlo vrijeme da povedu računa o opstanku rođenih Banjalučana i da će se svim raspoloživim sredstvima boriti za opstanak.

-Mi već godinama pratimo kako se naši Banjalučani miješaju sa izbjeglicama i kako se polako, ali sigurni gubi taj duh stare Banjaluke i zato so se, ako ništa izborili za to da mi imamo prioritet kad je u pitanju vakcinacija, kako bi što duže opstali, rekao je uzbuđeno član ovog udruženja.

 

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar