50 Nijansi Pive

Banjalučanin koji juče nije popio kafu u kafiću, doživio nervni slom!

Jedini Banjalučanin koji juče zbg poslovnih obaveza nije stigao da popije kafu u nekom od gradskih kafića, kako saznaje 50NP, dnas je doživio nervni slom, a njegovi najbliži kažu da je trenutno na lijekovima za smirenje i da ne znaju koliko vremena će mu biti potrebno da ponovno stane na noge i vrati se svakodnevnim aktivnostima.

Stručnjaci kažu da bi ovo ružno vrijeme moglo da pogorša njegovo stanje pošto će proći dosta vremena prije nego što ćemo opet moći sjesti u baštu kafana i uživati u kafi.

Supruga ovog nesrećnog Banjalučanina kaže da se njen suprug danima veselio kafi u jedno od omiljenih kafića, ali da su ga poslovne obaveze jednostavno spriječile da odvoji neko vrijeme i da “išćeifi”.

-Kako je juče bio ponedjeljak, on je jednostavno imao previše obaveza i nije bio u ogućnosti,vjerovatno je dijelom i moja krivica pošto sam  ga zamolila da poslije posla svrati u nabavku, kasnije je zahladilo, počeo je duvati i onaj vjetar i on je jednostavno pao u stanje šoka iz koga još uvijek nije došao sebi, a ljekari ništa ne mogu garantovati, rekla nam je njegova supruga koja je poželjela da joj ne otkrivao identitet.

Ona se iskreno nada da će se uskoro otvoriti kafane kako bi se njeg suprug što prije vratio na staro i počeo normalno funkcionisati.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar