50 Nijansi Pive

Kaži nam za koji klub navijaš i reći ćemo ti kakva si osoba!

Čelzi, Mančester Siti, PSŽ

Fudbal je počeo da prati prije 3-4 godine, jer mu je bilo glupo da jedini u srednjoj hemijskoj ne zna o čemu svi drugi u razredu pričaju. Sa sportom se upoznao kroz kladionicu, iz koje danas izađe samo kad baš mora, a destinacije ka kojima tada ide su klub sa najluđim provodom u gradu, bazen na kojem se fotografišu najpoznatije gradske cice sa Instagrama i najskuplju gradski butik sportske opreme.

Živi u porodici srednje klase, ali se trudi da izgleda kako imaju više novca. Osim kladionicom, bavi se slot-mašinama, teretanom i muvanjem maloljetnica po mračnim klubovima. Na svog pasata je nabacio nove felne, lobira kod tetke iz Klagenfurta da mu donese novi ajfon, a na Fejsbuku ima pet profila, od čega tri koristi za slanje fotografija polnih organa djevojkama koje bi volio da upozna (fotografije preuzima sa neta, jer mu ne uspijeva da pronađe ugao iz kojeg njegov Miki, kako mu tepa, izgleda dovoljno obimno).

U podmlatku je partije koja je na vlasti u gradu, iako ga politika ne interesuje i o njoj ne zna ništa, studira menadžment u rukovodstvu na Fakultetu za evropske i sveopšte studije, a već godinu dana je u vezi sa Milicom Make Up, predsjednicom regionalnog JK Fan Cluba.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar