50 Nijansi Pive

Kaži nam za koji klub navijaš i reći ćemo ti kakva si osoba!

Radnik iz Bijeljine, NK Vitez, FK Igman, FK Podrinje iz Janje

Istinski lokal-patriota, koji podjednako ne podnosi ljude iz gradova poput Beograda i Banjaluke, jer su za njega oba grada velegradi i ljudi koji žive u njima su umišljeni snobovi. Na gostovanja ne ide, jer nema čime i kako, ali nijednu domaću utakmicu ne propušta, i redovno moli redara Stevicu, penzionisanog saobraćajca, da ga pusti da malo poganja sudiju po livadi, jer očigledno navlači za goste.

Zaposlen na pilani ili u poljoprivrednom kombinatu. Ili prosvijećeni otac troje djece koji ženu bije samo nedjeljom ili mlad momak koji je do juče bio pred vratima prvog tima, ali mu je Gvozden Palikuća, štoper Mladosti iz Bogutovog Sela, još prije tri godine u posljednjem kolu Druge lige Istok iščašio meniskus, zbog čega je sa zida skinuo postere Samuela Etoa i Alvara Rekobe, te se dohvatio sjekire i domaće šljivovice.

Utakmica je za njega spektakl poput božićnog serijala „Žikine dinastije“, uvjeren je da će njegov klub jednog dana igrati u Ligi Evrope i uvijek je spreman da ispriča priču o Mirku Maradoni, velikom talentu iz njegovog sela, kojeg je povreda spriječila da potpiše za Borusiju iz Dortmunda.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar