50 Nijansi Pive

Kaži nam za koji klub navijaš i reći ćemo ti kakva si osoba!

Partizan

 

Mater mu je odmalena govorila da je poseban i drugačiji od ostalih, i tu su ga zeznuli, jer je bio dovoljno glup da povjeruje u to. Kada je shvatio da je isti drugar Pera iz klupe, taj odvratni „ciganin“, odlučio je da to nikad ne prizna i otad ima krizu identiteta. Fura se na to da je alternativac, natprosječno pametan, vječiti kontraš i slobodarskog duha, ali je najdalje stigao do kasete YU grupe u svom „golfu“ (kojeg je pristao da kupi, ali samo da ne bude crven), zvanja tehničara obrade metala, glasanja za Milanka Mihajlicu i Šešelja (jer ima dvojno državljanstvo) i paradajz-vikenda u Vodicama, s tim da se drugarima po povratku kune kako je išao ulicom i vikao da je Srbin.

Po prirodi mazohista i gubitnik, koji sa osmijehom i suzom u očima svakog vikenda u kafani prepričava sve situacije u kojima je Milenko Tepić promašio šut za pobjedu. Zbog toga ga šef redovno teroriše, žena tuče, djeca iz kraja gađaju kamenčićima, tašta pred njegovom rodbinom psuje, a šalteruša uvijek vraća po još jedan papir. Uvijek ispod drugih – i na poslu, i u seksu i u životu – i uvijek duboko u sebi, u stvari, srećan zbog toga.

Iako to skriva kao tajnu, najbolje se razumije sa Antom, navijačem splitskog Hajduka iz Višića pokraj Čapljine, s kojim popije pivo svaki put kad se krišom sretnu u Vodicama.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar