50 Nijansi Pive

Rođeni Banjalučani optužuju izbjeglice zbog širenja virusa

Udruženje rođenih Banjalučana je konačno odlučilo da se oglasi povodom širenja virusa te da javnost upozna sa svojim sumnjama, za koga oni misle da je krivac za ovo rapidno širenje korone u Banjaluci.

U saopštenju se navodi kako članovi Udruženja misle da su glavni krivci za širenje upravo izbjeglice, a za to su priložili i određene dokaze koje oni smatraju validnima.  Nakon što smo dobili saopštenje odlučili smo kontaktirati jednog od uglednijih članova Milovana Novovarošanića koji nam je kratko objasnio zašto su rođeni Banjalučani zauzeli ovakav stav.

-Opšte je poznato da u našem gradu novac i položaje imaju samo izbjeglice, mi, rođeni Banjalučani već decenijama nemamo uslove za zimovanja, putovanja skup ručkove i žurke. Još otkako su Čajavec i Incel zatvoreni. Mi ne idemo čak ni na more. To znači da su širenju virusa doprinijele izbjeglice i tu više nema zbora. Naši jedini izlasci su šetnja do parka, Šehova i eventualno neki ćevapi Kod Muje, rekao je Novovarošanić.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar