50 Nijansi Pive

Banja Luka: počelo masovno testiranje građana na gen za međustranačko prelijetanje

Ovo je jedan u nizu zajedničkih projekata pozicije i opozicije, koji će umnogome olakšati rad i političko djelovanje stranaka. Naime, političke stranke, bez obzira na usmjerenost, dale su svoj novčani doprinos, a neke i u ljudstvu, u pronalasku gena koji izaziva ovu mentalnu anomaliju, koja sve više  prijeti našem društvu, te mogućnost njegove izolacije.

Na prošlogodišnjem samitu  genetičara, održanom na parkingu stočne pijace, utvrđena je strategija u borbi protiv ovog oboljenja. Kako saznajemo, nakon obavljenog masovnog tesitarnja, te analize rezultata, svi građani kod kojih je ovaj gen prisutan će biti izolovani iz stranaka, a samim timi iz  društva do pronalaska lijeka.

Predsjednici stranaka kažu da bi ovo trebalo dati jako dobre rezultate i da se nadaju da je njihovim glavoboljama kraj, prvenstveno jer je  ovo liječenje dosta primitivno i skupo, ali i hroničnog karaktera.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar