50 Nijansi Pive

Banke uvele nove kreditne linije za osmomartovske poklone učiteljicama i vaspitačicama

S obzirom da nam se 8. mart dobro približio, banke su ovoga puta prepoznale bitnost kupovine poklona prosvjetnim radnicama pa su osmislili novu kreditnu liniju namijenjenu kupovini poklona za učiteljice i vaspitačice u vrtićima, ali na prvom mjestu učiteljicama koje su najbitniji faktori u formiranju mlade ličnosti i zaslužuju sve najbolje.

Naime u posljednjih par godina, kad su u pitanju pokloni za učiteljice prevaziđeni su poklon bonovi, cvijeće, set šolja, vaze ili neki nakit, sad su popularni automobili, vešmašine, otplate kredita, vikendice u Slatini… i zato su banke shvatile da bi trebalo da otvore nove kreditne linije koje će ljudima omogućiti da sredstva dobiju u roku od pola sata, a nosioci kredita mogu biti svi roditelji iz razreda i to je najveća novost kad su krediti u pitanju.

Iz banke su nam rekli da je ovo nešto o čemu godinama razmišljaju, ali da su mislili kako je prerano te su sad zaključili kako je pravo vrijeme jer su se trendovi kad j u pitanju kupovina osmomartovskih poklona promijenili i kako je sad pravo vrijeme da se stvari zahuktaju. Ova kreditna linija je dostupna od ponedjeljka, i biće sve do subote.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar