50 Nijansi Pive

Protest radnika kurirskih službi zbog Zare!

Za vikend će se u Banjaluci održati masovni protest radnika svih kurirsih službi koji će iskazati svoje nezadovoljstvo zbog torture koju prolaze zbog paketa koje žene naručuju iz Zare.  Oni će ovim putem zatražiti ili da se u potpunosti zabrani slanje paketa iz Zare za BiH ili da se pronađe neki način da im se olakša.

Jedan od onih koji su pokrenuli ovaj protest, a koji na je zbog sopstvene bezbjednosti zamolio da ostane anoniman objasnio nam je zašto su se oni odlučili na ovako drastičan potez.

-Nama čak nije toliki problem ni tolika količina paketa koju mi na dnevnoj bazi prenesemo, a to su zaista količine koje su nezamislive, nego nam je najveći problem što žene kojima dostavimo pakete od nas zahtjevaju da sačekamo da one isprobaju garderobu pa nas pitaju za mišljenje, pa moramo govoriti da li mislimo da one to treba da vrate ili da ostave. Druga stvar koja nam užasno smeta jeste što dostava mora biti u posebnim uslovima, dolazimo kad im nema muževa, krijemo se po žbunju, lažemo da smo pogriješili adresu, a to su stvari koje se kose sa našim moralnim uvjerenjima i zato tražimo da se mi kao kuriri zaštitimo i da nam se posao što više olakša.

Protest će se održati ispred GU Banja Luka u subotu u podne.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar