50 Nijansi Pive

DOKAZANO! Narodnjaci tjeraju koronu!

Juče je u svim medijima u Republici Srpskoj odjeknula vijest kako će od prvog marta biti dozvoljena muzika uživo u svim lokalima što je zabrinulo naše građane.  Mi smo odlučili da istražimo o čemu je zaista riječ i zašto je ovakva odluka naprasno donesena.  Kontaktirali smo stručnjake koji su nam objasnili o čemu se zapravo radi.

Naime, prije donošenja ove odluke sprovedeno je detaljno istraživanje koje je pokazalo kako na mjestima na kojima se čuje živa svirka posebno, melodije lakih nota, kao što su narodnjaci, korone ima u veoma malim količinama ili je nema uopšte i zato je odlučeno da se žive svirke dozvole, ali samo one na kojima će se svirati narodnjaci, rok, džez i ostalo još uvijek neće biti dozvoljeno.

Stručnjaci kažu da su ovo provjerene i dokazane informacije i da ljudi nemaju čga da plaše, razmatra se čak i da se u sve škole uvede praksa da im bendovi po cijeli dan sviraju narodnjake kako bi se vrijeme provedeno u školama vratilo na staro. O tome se još uvijek samo priča, ali dobre su prilike da će tako i biti.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar