50 Nijansi Pive

Želite da vas punica zavoli? Treba da ispunjavate samo jedan uslov!

U proteklom periodu Institut za istraživanje međuljudskih odnosa iz Beograda je sproveo detaljno istraživanje tokom koga je fokus bio na odnos između punica i zetova širom svijeta. U toku dva puna mjeseca, stručnjaci iz raznih oblasti su pokuašli saznati koje to uslove treba da ispunjava jedan čovjek da bi ga njegova punica voljela.

U ovo istraživanje uključene su stotinje hiljada porodica iz cijelog svijeta, detaljno su ispitivane i praćen je njihov odnos posebnim uređajima za praćenje.

Nakon dugo vremena, puno potrošenih sredstava, sve što su stručnjaci mogli zaključiti jeste da postoji samo jedan stvar koja je zajednička poveznica zetovima koje njihove punice vole, a to je  – debeo bankovni račun.

Jedan od stručnjaka koji je radio na ovom istraživanju je izjavio da je to jedini zaključak koji su mogli izvesti i da mu je žao što su proćerdali toliko vremena i novca da bi saznali nešto što smo svi znali.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar