50 Nijansi Pive

Marsovci srdačno dočekali delegaciju BiH!

Kao što svi već dobro znate, delegacija BiH je juče posjetila Mars kako bi prisustvovala svečanom dočeku rovera koji je trebalo da sleti na krater koji nosi ime po opštini Jezero u BiH. Tim povodom vlasti Marsa su zbog epidemiološke situacije i straha da korona virus ne bi dospjela i na Mars od svjetskih zvaničnika pozvali samo delegaciju naše države što je neizmjerna čast.  Nakon svečanog događaja uspjeli smo stupiti u kontakt sa našom delegacijm koja je izjavila kako je gostoprimstvo koje su doživjeli od Marsovaca zaista divno i kako se niti jednog trnutka nisu pokajali da krenu na ovaj put.

-Mi smo ovdje primljeni sa najvećim počastima, sama činjenica da smo mi jedini vanmarsovci koje su Marsovci zvali govori za sebe.  To je znak da smo im važni i da u svakom segmentu života računaju na nas.  Sa njima smo uglavnom razgovarali o prilikama na Zemlji, pandemiji koja nas je zadesila, ali i nekim budućim saradnjama.  Oni su izrazili želju da posjete Jezero, ali i ostala mjesta u BiH, a njihova posjeta bi mogla da se realizuje već naredne godine, ako se situacija sa koronom smiri.

Kako nam je rečeno od strane naše delegacije, oni će se na Marsu zadržati nešto duže nego što je planirano da vide sve i upoznaju planetu da s nisu džaba lansirali u orbitu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar