50 Nijansi Pive

Građani apeluju da se prvo vakcinišu ugostiteljski radnici!

Prije nekoliko dana puževim koracima počela je vakcinacija u Republici Srpskoj i odlučeno je da se prvo vakcinišu medicinski radnici koji su prvi na udaru, ali građani misle da medicinski radnici ne bi trebalo da budu prioritet kad je u pitanju vakcinacija, već radnici u ugostiteljskim objektima.

Udruženje kavopija Banjaluke je odlučilo i da pošalje zvaničan dopis Ministarstvu zdravlja u kome će apelovati da se odluka o prioritetnim grupama za vakcinisanje promijeni jer je sasvim jasno ko je ljudima preči i ko bi trebalo da primi prve vakcine. Sekretar ovog udruženja Srećko Blejač izjavio je za naš portal kako su ovlaštene osobo ponovno pogriješile u procjeni i kako to treba da se mijenja po hitnom postupku.

On je rekao i da treba spriječiti da medicinski radnici odu u Srbiju na vakcinisanje i da umjesto njih odu konobari.

-Koonobari su takođe na prvoj liniji fronta, a ako nam nestane konobara debelo smo nagrabusili i zato oni treba da budu prioritet jer kafana nas je održala i njojzi hvala.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar