50 Nijansi Pive

Kažnjen državni sužbenik jer je izašao sa posla poslije četiri!

Prije nekoliko dana u zgradi Vlade RS nastala je prava pometnja kada je jedan službenik ostao na poslu poslije četiri sata, a morale su reagovati čak i bezbjedonosne službe jer se sumnjalo da je u pitanju neki teroristički napad ili uljez koji želi da prikupi tajne podatke koji bi se mogli zloupotrijebiti. Radnik je nakon ovog incidenta kažnjen i biće mu odbijeno od plate 25% kako mu više nikad ne bi palo na pamet da se zadržava na poslu poslije 16 časova.

Iz službe bezbijednosti rečeno nam je da im je ovo bio prvi ovakav slučaj otkako je napravljena nova zgrada Vlade i da nisu znali kako da se ponašaju, ali da su reagovali brzo kako bi se spriječio neki državni udar ili teroristički napad na šta se prvo posumnjalo. Iz službe nam je rečeno da je urađeno sve da se ovako nešto više nikada ne ponovi.

-Mi imamo pravilo da čim senzori koji su postavljeni u zgradu Vlade detektuju pokrete poslije 16 sati da se angažuje policija i sve službe kako bi se spriječila neka katastrofa, ali to nam se nije deilo otkako se zgrada napravila i otkako su senzori postavljeni.  Ovo nam je bilo prvi put. Protiv radnika koji je ostao na poslu poslije četiri će biti pokrenut disciplinski postupak zbog dizanja panike i biće mu oduzeto od plate 25% odsto, rečeno nam je iz službe bezbijednoti.

Na pitanje šta je radnik radio u zgradi Vlade poslije četiri dobili smo odgovor da je spavao i naglo se prenuo iz sna što je aktiviralo senzore pokreta.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar