50 Nijansi Pive

Ministar kupio cijelu zgradu da podijeli stanove ljubavnicama!

Jedan kantonalni minstar čije ime nećemo navoditi je prije nekoliko dana pazario cijelu zgradu kako bi podijelio stanove svim svojim ljubavnicama i tako postao glavna tema u političkim kuloarima Bosne i Hercegovine.  I dok ga jedni osuđuju, drugi tvrde kako je ispao faca i ljudina jer nikoga nije htio da zakine i da to rade samo pošteni ljudi.

Iz izvora bliskih komšijama ovog ministra navodi se kako je u očima svojih komšija ovaj čovjek preko noći postao heroj jer je obezbijedio krov nad glavom mnogim porodicama.

Stric prvog ministrovog komšije izjavio je kako je njegov sinovac oduševljen potezom svog komšije, kako mu je porastao u očima i kako će na sljedećim izborima sigurno dobiti njegov glas i naglaio da njegovo mišljenje dijele i ostali iz njegovog užeg, a i šireg okruženja.

-Svi sve znamo, a on je odlučio da se ne pretvara i zbrine sve svoje ljubavnice, da prema svima bude jednak i da ih sve obezbijedi. To bi uradio samo veliki čovjek. Koliko je i da li je sredstva uzeo iz budžeta, u to neću da ulazim, ali je na neki način sav taj novac, i ako ga je ukrao od naroda, ponovo vratio narod, zaključio je ovaj naš izvor, a mi ne možemo da se ne složimo s njim.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar