50 Nijansi Pive

Otkrivamo novi jelovnik McDonaldsa za Banjaluku!

U posljednjih par dana, vijest koja trese Banjaluku jeste da se planira ponovno otvaranje McDonaldsa u Banjaluci i to u Delti, a mi smo uspjeli doći do dobro čuvanih informacija kako će izgledati jelovnik u novootvorenom objektu.

Naime iz zvora bliskih McDonaldsu saznali smo da ništa neće biti isto, ništa neće biti kao što je bilo ranije i da će hrana biti prilagođena našem tržištu da se ne bi ponovi debakl od prije nekoliko godina.

-Da, istina je, vraćamo se u Banjaluku, ali ovoga puta ćemo biti pametniji i nećemo ponoviti greške od prošlog puta. Sproveli smo detaljno istraživanje tržišta i na osnovu rezultata smo osmislili sasvim novi meni koji bi trebalo da privuče Banjalučane.  Naravno, nismo u mogućnosti baš sve da vam otkrivamo, ali recimo da će se sve vrtiti oko ćevapa i to travničkog, jer kako smo saznali njegova popularnost je prilično veća u odnosu na banjalučki.  Razmišljamo i o sufleu kao što je oaj iz Male stanice, a ono što je sigurno jeste da će cijene biti veće jer Banjalučani jednostavno vole luksuz.

Mi smo sigurni da će novi, prilagođeni meni privući Banjalučane i da će McDonalds ovoga puta opstati.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar