50 Nijansi Pive

Roditelji ne žele da časovi opet traju 45 minuta!

U posljednjih par dana uveliko se priča o tome da bi školski čas ponovo mogao trajati 45 minuta i da i djeca ponovo mogla ići u školu kako je to bilo prije početka pandemije korona virusa.  Iako smo bili sigurni da će roditelji ovu vijest dočekati sa oduševljenjem ponovo su nas iznenadili jer je većina roditelja iz RS razočarana činjenicom da bi časovi mogli trajati ponovo 45 minuta.

Da bismo otkrili šta se krije iza ovakve reakcije roditelja sproveli smo anketu na ulicama Banjaluke i dobili smo krajnje zanimljive odgovore.

Majka dječaka koji ide sedmi razred čiji su inicijali M. S. rekla je da će joj povratak časova na strao u potpunosti zeznuti koncept jer se taman navikla da kuka na školskvo, na to kako bi joj dijete dobijalo bolje ocjene da čas traje normalno, a sada jednostavno više neće imati na koga da se žali i koga da krivi za loše ocjene.

Otac desetogodišnje djevojčice cijelu situaciju gleda sa praktične strane pa kaže da je vrijeme od sat ipo koliko mu dijete provede u školi taman dovoljna da ne ogladni i da joj nisu potrebne pare za užinu.  On je rekao da je uštedio dosta para otkako su časovi skraćeni i da zaista ne bi volio da se časovi vrate na staro.

Sad ostaje da vidimo da li će Ministrastvo uvažiti mišljenje roditelja ili ne.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar