50 Nijansi Pive

STARLETE APELUJU: Produžite radno vrijeme klubovima, život nam je upropašten!

Prije nekoliko dana, jedna od poznatijih banjalučkih starleta Mira Silikon je odlučila da se obrati javnosti i da apeluje na vlasti da razmotre produženje radnog vremena nćnih klubova i kafića jer je njihova profesija jedna od najugroženija ovom restrikcijom.

Mira je za naš portal izjavila kako su ona i njene koleginice dugo vremena razmišljale o tome da li da izađu u javnost ili ne, ali da ih je na poslijetku muka natjerala da se obrate medijima, jer njihovi životi su u potpunosti uništeni zbog skraćenog radnog vremena kafića i noćnih klubova.

-Mi i sada izlazimo, to nije sporno, svako veče se spremamo kao i ranije i obilazimo najpoznatije banjalučke lokale, ali od toga nemamo neke vajde.  Ranije smo do dva sata ujutro znale popiti po dvije flaše šampanjca i nahvatati dva frajera minimum, a sada do 10 nemamo vremena ni da se zagrijemo. Ni mi ni frajeri.  To zaista utiče na naše živote, jer niti imamo materijala za kačenje na Instagram, ako ste primjetili na storijima više ne možete naći snimke starleta kako pjevaju u kameru, niti imamo frajere koji će nas izvoditi na kafe i ručkove od vikenda do vikenda.  To zaista nije u redu i mi smatramo da nešto treba da se mijenja koliko je odmah.

Mira tvrdi da je profesiju starlete kovid ugrozio koliko i ugostiteljstvo i da država treba nešto da uradi da im se pomogne.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar