50 Nijansi Pive

Raskidi poznatih koji su nas najviše boljeli

U posljednjih par dana na javnoj sceni Balkana se desilo nešto krajnje neočekivano, nešto što je u potpunosti potreslo mlađu populaciju, a to je raskid mladog para koji se zovu Voyage i Breskvica.  To je, naravno ponukalo sve ove starije da iskritikuju omladinu što oplakuju kraj veze ljudi koje nikad u životu nisu sreli i koji im nisu ništa u rodu. E, pa mi smo odlučili da se prisjetimo nekih drugih parova za kojima su kukale neke starije generacije.

S druge strane ovoj današnjoj se ruga generacija koja je dočekivala Kasandru i koja je protestvovala kad su je stavili u zatvor U SERIJI!

Leontina i Željko Joksimović

Iako nikada nisu javno priznali da su zajedno ovo je jedan od raskida koje smo baš teško podnijeli, jer veza ovakva dva genijalca jednostavno ne smije biti zaboravljena.

Britney Spears i Justin Timberlake

Obožavali smo gledati njih dvoje zajedno, ali obožavali smo gledati i kako je raskid na njih uticao. Nikad ih nismo preboljeli na prvom mjestu što je Britney nakon raskida sve krenulo nizbrdo.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar