50 Nijansi Pive

NAUČNO DOKAZANO: Januar je jedini mjesec koji traje dva mjeseca!

Konačno je objavljeno ono što mi već decenijama znamo, a to je da januar jednostavno nije kao svaki drugi mjesec u godini i da vrejeme toko januara teče dzplo sporije zbog čega je subjektivni osjećaj da januar traje najmanje dva mejseca. Iako je to dosad bila samo priča zbog nedostatka para, sada je konačno naučno dokazano da nije do nas nego je do viših sila.

Naima NASA-ini istraživači su odlučili da krenu putem silinh glasina i kuknjave koja je svojstvena za balkanske narode, a tiču se tog januara i njegovog trajanja pa su u nedostatku zanimljivijh projekata odlučili da se pozabave ovim fenomenom.

Oni su zaključili da je na Balkanu, tačnije u zemljama bivše Jugoslavije tokom januara primjetna neka neobična sila koja usporava vrijeme zbog koga januar traje 62, a ne 31 dan, ali s obzirom na to da mi u januaru ne funkcionišemo baš najbolje zbog silne hrane i pića koje unesemo mi smo svjesni da se nešto neobično dešava, ali ne do te mjere da bismo sami shvatili šta.

Uglavnom, poenta priče je da mi ništa nismo umislili već da je taj januar stvarno duži od ostalih mjeseci!

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar