50 Nijansi Pive

PIVINO PERO Munja Munja: Banjalučanka odlučila da umjesto momka traži naftu, lakše je!

Tijana M. inače rođena Banjalučanka, koja je krajem prošle godine napunila 36 godina, požalila se prijateljicama na jednoj popodnevnoj kafi kako joj je dosadilo da čeka princa na bijelom konju, pa je odlučila da svoje interesovanje usmjeri u drugom pravcu. Ona kaže kako se godinama borila sa neravnopravnim omjerom 7 na prema 1 u korist žena u Banja Luci, i da je u početku mislila da je to samo mit, te da je situacija u stvarnosti potpuno drugačija. Međutim činjenica da je ona i dalje sama, iako je riba iz užeg gradskog područja, čijim venama teče krv čiste banjalučanke, kojoj je poslednjih devet koljena i sa očeve i sa majčine strane rođeno u ovom gradu na Vrbasu, govori u prilog tome da se ovde nešto čudno dešava.

„Da li su neke podzemne vode, ili su na sve to uticale i ove klimatske promjene u proteklih desetak godina, ja ne znam. Ali znam da do mene nije“, uvjerena je Tijana. „Meni uvijek prilaze samo neki smotani, sa izlizanim forama, zaposleni u manje poznatim privatnim firmama, koji vjerovatno rade i subotom, a ugovor na neodređeno vrijeme nisu ni vidjeli u svom životu, a kamoli potpisali. Nikad da mi priđe neki ozbiljan muškarac, koji ima bar dva člana uže porodice na funkciji Ministra, ili bar diretkora nekog javnog preduzeća.“ požalila se Tijana.

Prijateljice su se odmah složile da je situacija u Banja Luci po tom pitanju katastrofalna, jer su i same „singl“ kao i Tijana, iako su sve redovni posjetioci viđenijih frizerskih i kozmetičkih salona u gradu, a na tretmane u solarijumima već duže vrijeme imaju godišnje pretplate.

„Zbog svega toga ja sam odlučila da umjesto momka tražim naftu, lakše je, a koliko vidim po stanju na berzi moglo bi se fino i zaraditi“ istakla je Tijana, dok su je ostale tri prijateljice samo začuđeno gledale.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar