50 Nijansi Pive

PIVINO PERO Guzonjin Sin: Korona virus ne zna kako dalje da se širi poslije odluke da kafići rade samo do 22:00

Dobro obaviješteni izvori iz sjedišta korona virusa, tačnije iz sektora za njegovo širenje, došli su do pouzdanih informacija da je poslednjih dana sve više čestica ovog virusa u ozbiljnoj panici, da su totalno izbezumljeni, i da je zbog toga samom virusu ugroženo širenje, a samim tim i njegova egzistencija, od kako je krizni štab donio odluku da svi kafići mogu da rade samo do 22:00 časa. Ovi izvori tvrde da se takva panika u svijetu virusa ne pamti, ali da je možda najsličnija panici koja je zavladala među mikrobima i bakterijama kad se pojavila reklama za „Domestos“, u kojoj je slikovito prikazano šta ovo efikasno sredstvo čini svim nepoželjnim parazitima u školjki naše WC šolje, a Boga mi i na ostalim površinama gdje se eventualno nastane.

Priča se da je veliki broj čestica korona virusa u depresiji, da su rastrojeni, uspaničeni i demoralisani tako ozbiljno da se čak u sjedištu virusa moralo otvoriti odjeljenje koje pruža psihijatrijsku pomoć, i da se zarad očuvanja mentalnog zdravlja i egzistencije samog virusa javno apeluje da se svaka čestica koja ima simptome vrtoglavice, dezorjentisanosti ili one slične depresiji, hitno javi u ovo odjeljenje na pregled. Niko nije mogao da pretpostavi da će krizni štab udariti tako iznenada i mučki, te da će pogoditi virus tamo gdje je on najranjiviji.

Sa druge strane krizni štab je održao konferenciju za štampu na kojoj je saopšteno da se pomno prate rezultati na terenu od kako su donijeli odluku da skrate rad ugostiteljskim objektima. Oni ne kriju da od te mjere mnogo očekuju u pogledu borbe sa suzbijanjem virusa. Iz štaba je saopšteno da su angažovali ekspertski tim koji je predano radio, takoreći danonoćno, i da je nakon višemjesečne analize samog virusa i načina na koji se on širi, tim stručnjaka došao do krucijalnog zaključka koji bi trebalo jednom zauvijek da zapečati sudbinu korona virusa. Naime svijetu je odavno poznato da je ovaj virus nastao od šišmiša, a svi dobro znamo da se šišmiši kreću samo noću, što dovodi do zaključka da su osobine virusa slične životinji od koje je nastao, pa je logično da ako zatvorimo kafiće poslije 22:00 časa, i širenje samog virusa će biti potpuno onemogućeno, ponosno su saopštili iz kriznog štaba.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar